úterý 14. října 2008

M20





Ahoj tak jak se mate??? Jaky je u vas pocasi? Tady je krasne....sviticko sluni :), venku chodime v tricku, tak si uzivam, nez ono povestne anglicke pocasi uderi natvrdo. Nekdy je osklivo, to je jasny, ale vetsinu dni je hezky.
Ted tady posloucham Horizont a Zjeveni, tak na vas vsechny vzpominam :) ... priznam se, nechala jsem si tyto dve nejlepsi cd doma, tak me muj bratr Michus zachranoval :) a ted uz to tady sjizdim ve dne v noci :)




Dneska jsem byla ve skole, ukoly jsem si samozrejme nechala na posledni chvili,takze jsem to psala vcera v noci, ale na priste jsem se poucila a uz to mam hotove.

O vikendu se mi stala trochu vtipna prihoda, asi jenom usmevna :)
Hledala jsem misto Bessels Green, ktere je podle mapy na okraji mesta, tak jsem si s mapou v ruce jela. Kdyz jsem se konecne vymotala z ulicek na hlavni silnici a zaradila se do husteho provozu, uvidela jsem ceduli BESSELS GREEN. Me pomale rozhodovani zavinilo, ze jsem jen pribrzdila, ale nezatocila a jela dal.... kolona za mnou mirne narostla a tak jsem na to slapla a ze odbocim nekde, kde se otocim a vratim se. Odbocila jsem a v tu chvili me ma nadeje na otoceni se opustila, byla jsem na dalnici a uz jsem jela pryc z mesta :) Vse dobre dopadlo. Sjela jsem na prvnim sjezdu a nastesti jsem nasla cestu zpet do mesta, ale trosku jsem se projela.

A co na zaver??? V minulem prispevku jsme vynechali jmeno Eddie a dokonce i fotku, takze dneska si to vynahradime :)
Zitra jdeme s Eddiem plavat, takhle takhle plavat, jdeme do bazenu :) Tak jsem na to zvedava, jestli mi tam udela svou histerickou scenu, budu se trosicku stydet.
Taky jsme meli asi pul hodinku vytvarneho umeni...... Eddie jako Bob The Builder...no znate Bořka...ma vsechno hned hotovy..takze jsme to pul hodiny pripravovali, pul hodiny malovali a hodinu jsem uklizela :)

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

moc pekny:)
Zrvona jsme s Barou vzpominali na tvoje prihody z Hradce...cisteni bot...parkovani...:))Bara pozdravuje..
jo a my mame taky prihodu...jedna myska nam spadla do krupicovy kase..bys mela videt jak ted chodi:))no a ted jedem do mesta a berem si je s sebou, tak snad se vratime vsichni:))papa Vera

Unknown řekl(a)...

To parkovani tady hodne zminuj :) verrruuuuuu to je nase tajemstvi :) prece.
No jinak dneska jsem mela dalsi peknou prihodu, vyhodili nas s Eddiem z bazenu :D....
O tech mysickach , taky nepis nic spatneho, chodej sem milovnici zviratek a nemuseli by to dobre snaset :) ..taky zdravim Baru a mysi a vase hodne a pratelske spolubydlici :)mejte se pekne :)

Anonymní řekl(a)...

Ahojky,
zrovna jsem se chtěla zeptat jaké že to myšky máte a co s nimi všechno děláte? :oD

A o parkování bych si taky ráda poslechla....

Proč vás s Eddiem vyhodili? Udělal scénu? Nebo bobek?

U nás v Čechách je stále docela teplo, ale dneska prší a sluníčka tak celkově už moc není. Ráno byly mlhy až do poledních hodin, pak teda sluníčko vysvitlo, ale až tak okolo 13 hodiny, a to už jsme šli skoro spát.

Jinak všechno se tu připravuje na vánoce, obchody plné kolekcí, adventních kalendářů a ozdob. I já již mám nakoupeno na vánoce...

Ještě mi řekni jaké máš třeba například úkoly? To píšeš nějaká slohová cvičení?

Zdraví Riky (Jana Kreisingerová)

Anonymní řekl(a)...

čau tady strýc
už jsen tady zase na kafi. V sobotu jsem ti psal a ty nic , že by to nedošlo? Ještě že posloucháš ten Horizont, to sis šplhla dost.
Tak já musim srkat tu kávu a nemůžu se tady vybavovat. je to holt řehole

Měj se
strýc

Unknown řekl(a)...

Ahoj, tak tady je zatim taky stale pekny pocasi. No Eddie mi ted trochu procvicuje trpelivost ... az nekdy trochu zurim... je to narocny. No a v bazenu to byla scenka... rval mi tam a vubec nespolupracoval... nechtel nic, jenom rval.. a pak sel do bazenu bez plavaci plinky a to se nesmi, pak se tam vycural a pak na nas prisel velky sef :) ale byl hodnej .... pry bud plinku nebo ven. No a Eddie si tu plinku nechtel vzit a zase zacal rvat, tak jsme sli domu. Takze jsem si uzila :)
Ve skole je to dost podobne tomu, co jsem delala minuly rok v Hradci. A doma vetsinou pisu nejakou slohovku a mame na vybranou par temat.
Jinak vam preju, ze uz tam mate Vanoce, to my tady mame teprve podzim :) a spoustu listi.

Unknown řekl(a)...

Ahoj Petre, uz jsem ti poslala mail... popremyslej o te nabidce :) ... no slysela jsem, co jsi u nas nechal krome prazdneho hrnku a politeho ubrusu :)
tak ahoj a pozdravuj roztrzenou Misu a pracoviteho Filipa a samozrejme vcelku

Unknown řekl(a)...

jo Verruuuu to parkovani prasklo.. :) tak dik.. :) jeste ze jsem daleko a nikdo na me nemuze

Unknown řekl(a)...

Cau Verco. Tak sme s Urimem dodelali prvni podomácku robenou nahrávku. Myslim že večer už bude na našich stránkách. Jinak se blíží Elipsa tak na tebe vzpomeneme :)

Anonymní řekl(a)...

No jako Veru..ja budu s Niki delat veceri, takze myslim ze ti to ani chybet nebude:)))pro 30 lidi!!!No a co dela tucnak na fialovem a hrbolatem pozadi???:)mrkam..nemuzu najit jak se dela strednik...:) Vera...

Anonymní řekl(a)...

No jako Veru..ja budu s Niki delat veceri, takze myslim ze ti to ani chybet nebude:)))pro 30 lidi!!!No a co dela tucnak na fialovem a hrbolatem pozadi???:)mrkam..nemuzu najit jak se dela strednik...:) Vera...

Unknown řekl(a)...

ahoj no tak Same, diky za info, urcite si to poslechnu :)
A veru...tucnaka zavidis vid??? no jo no ... prijed do anglie a bude tucnak .. jsem tu ted sama, mam volny dum do soboty :)
brzo bude novy clanek, dneska jsem zas utikala za Eddiem s fotakem :)

Anonymní řekl(a)...

Genial dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.