čtvrtek 27. listopadu 2008

nejdřív 9. prosince

Ahoj, tak konecne pisu. Uz jsme prestehovany, ale pan Internet se jeste nepristehoval . A podle novych informaci to jeste chvilku potrva. Nejdrive ho budeme mit 9. prosince, ale obcas jsem na netu u Joany doma.Tak budte trpelivy a neopoustejte me v tomto spatnem a smutnem obdobi bez internetu :)
Tak opet co je noveho. Minulou nedeli jsme byly s Joanou v Londyne. Byla jsem jako pravy a nadseny turista. Fotila jsem vsechno ikdyz jsem netusila co to je. Pristi vikend se tam chystame zase, tak se na to musime pripravit lepe…
V sobotu jsme měli Christmas party s au pair z meeting v Tunbridge Wells, kde jsme hrali bowling , dostali jsme darky, dali jsme darky atd…. tak jsem poznala další novy lidi, ale vetsinou jsou to Češi, coz pro angličtinu není moc prinosne.
O vikendu jsme tady taky měli navstevu. Prijeli Paulovi rodice, jsou přátelsky a ikdyz jsem se tady moc nezdrzovala, abych s nimi travila cas, zaměstnala jsem je dostatecne. V nedeli jsem prorazila kolo u auta , tak to Paul s jeho tatinkem museli jet vymenit.Auto jsem musela nechat ve meste a domu me odvezla takova hodna pani, co jsem se s ni seznamila. Zrovna lilo jako …. v Anglii . Tak me měli asi hodne radi.
A co je noveho doma v CR? Uz mate snih? My jsme tady jedno rano měli, asi hodinu 
Darky uz jiste vsichni mate zabalene a popsane a uz cekaji jen na me .
Uz se muzete tesit, za chvilku me tam mate a budete si prat, abych zas odjela . tak ja jdu zase pracovat. Luxovani celeho domu mi zabere 2 hodiny casu…hruza . tak se mejte pekne ahoj

Žádné komentáře: