neděle 26. října 2008

nedelni odpoledne
















Ahoj, tady nic moc noveho.... stale poznavam novy lidi a bavi me to :)
Dneska jsem s klukama zas malovala, tak par fotek Jamese, Thomase a Eddie uz si necuca palec, ale ma rad houbu :)
Kluci maji ted prazdniny, tak jsou doma jeste zitra a v utery..... tak vyrime prach v celem baraku, kdyz hrajeme na schovku a ja to pak uklizim :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

juuuu co to je za barvy??To vypada fakt dobre. Uz jsem ti rikala ze jsme si jeste poridili dlouhosrstyho krecka?Je fakt drsnej. Je totiz asi v puberte. Kdyz ho zbudis, tak hazi urazeny pohledy, co sis to jako dovolila nezaklepat..a je naladovej
ale rozkosnej je:)
Vera...

Anonymní řekl(a)...

jo a taky se mi dneska o tobe zdalo..ale to ti radsi povim na icq:)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj:) Dívám se, jak se v Zemi Albionu zabydluješ. Chlapci jsou vidím čiperní, zvláště ten malý mě zaujmul svou vášní pro malbu...opravdu zvláštní...myslím, že má talent! Jen tak mezi námi,...kdyby ta rodina hledala pro Ty malé gentlemany učitele, který by jim, dal nahlédnout do jejich duše a pomohl rozvinout jejich umělecké cítění, pak...pak jsem ten pravý člověk a rád se obětuji ( 333 liber za den a to ze známosti. V ceně je svačina pro Tebe a kluky u MC Donalda + pitný režim)... Jen hloupej by to nebral:)...Hlavně nikam nechoď s cizími lidmi! Jsem rád, že se Ti tam daří:)...Musím končit, volá mě Vezír, zase si neví s něčím rady...ech...Ahoj Hodný Maharádža.