středa 1. října 2008

Upsy Daisy a Makapaka





Ahoj, tak tady fotka s Eddiem je dneska cerstva :) koukali jsme na serial Thomas and his friends ... uz umim vsechny vlacky podle jmen a jeste je tady jeden detsky serial, ktery je fakt popularni. Jmenuje se Night Garden a ty postavicky jsou bezkonkurencni... Maka-Paka a NikyNonk jsou proste skvely.... ale nejlepsi je Upsy Daisy. Takze klidne na youtube kouknete na nejaky dil :) http://uk.youtube.com/watch?v=RI3vI4fDJSY
No a jinak asi nic noveho. Uz tu je anglicke pocasi, prsi a taky pekny podzim, listi je vsude. Dneska se tady po zahrade prohanel se sekackou pekny zahradnik a mimojine vysaval listi.
V pondeli mam pohovor ve skole a od dalsiho tydne tam asi zacnu chodit...dneska jsem tam byla vyplnovat nejaky dotaznik. No a co je doma noveho???
Jeste par fotek dneska z parku v Sevenoaks.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Báječný!!Prostě bezkonkurenční..

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Veru:) Viděl jsem tvůj blog. Moc Ti to s tím malým netvorem sluší:)) Doufám, že jsou tam na tebe hodní. Až přijedeš domu na Vánoce, tak Ti ukážeme stromek...kouzelnej stromek a možná, že tam najdeš i dárek, ale kdo ví??:)) Tak ahoj hodný MaHARADŽA.

Unknown řekl(a)...

Ahoj Maharadzo.... moc me mrzi, ze nebudu ve stromeckovym tymu, ale mohla bych aspon privezt nejakou tu ozdobu :)
tady budou mraky ozdob ... lidi zdobi pry uz na zacatku prosince..
tak diky za navstevu a kldine zase prijd :)

Kačenka čvachtynka řekl(a)...

ty jo taky vam to teda mocinky slusi teda:) jen tak dal pis a fot at vime jak se ti dari..papa